Toplantılar

Anasayfa > Etkinlikler > Toplantılar
2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Üniversite Akademik Genel Kurulu, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Emin KARAHAN, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ebru Ural, Prof. Dr. Hamparsun Hampikyan, Prof. Dr. Şeyma Aydınoğlu ve Genel Sekreterimiz Murat Süslü nün konuşması ve öğretim elemanlarımızın katılımıyla gerçekleştirildi. Kurul toplantısında öğretim elemanlarına üniversitedeki akademik süreçler, dersler, sınavlar ve eğitim öğretim ile ilgili diğer konular hakkında bilgilendirme yapıldı.
Kurumda tüm akademik ve idari birim temsilcilerinin katılımıyla her pazartesi düzenli olarak 10:10 toplantıları gerçekleştirilir.
Toplantıların esas gündemini idari işleyiş oluşturur. Toplantıda kurumun tüm yönetsel/idari süreçlerinde yer alan faaliyetler değerlendirilir ve ihtiyaç doğrultusunda iyileştirme aksiyonları alınır.